رفتن به محتوای اصلی
x

ارتقاء ارائه خدمات تغذیه به دانشگاهیان ازآغاز سال تحصیلی جدید

معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان خبر داد:

معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان از ارتقاء ارائه خدمات تغذیه به دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اصفهان از آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد. 

 

دکتر داریوش سمنانی با اشاره به برنامه های حوزه معاونت دانشجويي دانشگاه صنعتی اصفهان به منظور ايجاد بسترهای مناسب جهت ارائه خدمات متنوع تغذيه در سطح این دانشگاه تصریح کرد: تأسیس رستوران ها وتریاهاي مختلف به منظور ایجاد تنوع غذايي و پاسخگويي به سلايق گوناگون و نیز ايجاد رقابت بين پیمانکاران عرضه كننده خدمات از جمله برنامه های درحال اجراء برای سال تحصیلی جدید مي باشد. 

وی به افزایش تعداد رستوران های ارائه دهنده خدمات در سال گذشته اشاره کرد وگفت: در سال تحصیلی جدید علاوه بر سلف مركزي، رستوران های شماره یک و دو، رستوران شماره سه واقع در سلف مرکزی، رستوران شماره چهار ویژه خانم ها و رستوان غذاهاي آماده واقع در مجموعه مفاخر، سلف مخصوص استادان وکارکنان در مجاورت سلف مرکزی و یک سفره خانه جدید در کنار خوابگاه ها نیز جهت ارائه خدمات به دانشگاهیان راه اندازی می شود.   

وی با تأکید بر نظارت کمی وکیفی بر روند ارائه خدمات کلیه رستوران ها وتریاها توسط اداره تغذیه دانشگاه تصریح کرد: مركز بهداشت و درمان دانشگاه نیز بطور منظم از این اماکن بازدید نموده وگزارش آن را بطور مستقیم به معاونت دانشجویی ارائه می نماید.

معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان افزود: پرسنل اداره تغذیه شامل کارشناس صنایع غذایی وچهار ناظرتغذیه مسئولیت نظارت برکمیت، کیفیت و بهداشت غذاهای ارائه شده در سلف ها، رستوران ها وتریاها را بر عهده دارند که در هر وعده غذایی یکی از ناظرین جهت دریافت نظرات دانشجویان و انعکاس آن به اداره تغذیه در سلف مرکزی حضور خواهد داشت.

وی با بیان این که قيمت تمام شده غذاهای یارانه ای پیش از مصرف توسط دانشگاه و به نمايندگي از مصرف كننده به پيمانكار پرداخت مي گردد افزود: پس از این مرحله و با دریافت گزارش سيستم اتوماسيون از غذاي دریافت شده توسط فرد، سهم یارانه دانشگاه با توجه به گروه تعریف شده در همان زمان و بصورت آنلاین به کیف پول وی واریز خواهد شد.

سمنانی در پایان تصریح کرد: با توجه به انجام نظرسنجی های دوره ای و منظم، نظارت های حضوری نمایندگان اداره تغذیه ونیز نظرات ارائه شده توسط دانشجویان به اداره تغذیه، برنامه غذایی هر وعده از سلف مرکزی تعیین و در صورت نیاز تغییرات لازم اعمال خواهد شد.

تحت نظارت وف ایرانی